The O’shea way – Dog Handling and Dog Management!

Gerard O’Shea er med sine  35 års erfaring som udstiller, opdrætter og FCI dommer, en af de mest anerkendte foredragsholder inden for hundeverden. Hans omfattende viden om hundes fysik, mentalitet og adfærd gør hans Dog handling og Dog management seminar til et must for enhver hundeejer med interesse for hundeudstilling.

Gerard O’Shea

Født i Dublin, Irland 1964 – Bosiddende i Stockholm, Sverige

Gerard O’Shea har været FCI dommer siden 1991, men hans professionelle karriere inden for hundeverden startede allerede i teenageår, hvor han handlede mange forskellige hunderacer. Han har opnået både flere BOG og BIS med de hunde han har handlet gennem årene. Gerard er i dag FCI dommer for hunde i gruppe 1, 2, 5 og 8. Han dømmer ved udstillinger i hele verden.

Gerard O’Shea arbejder i dag med hans virksomhed Your Dog Sweden, hvor han holder handlings seminare og foredrag over hele verden. Sammen med hans hustru Ia O’Shea opdrætter han rottweilere under kennel navnet JUST ASK.

Dog Management og Dog Handling – en weekend med det hele!

På dette weekend kursus tilbydes både Dog management OG Dog handling, hvilket giver deltagere de optimale muligheder for at udvikle sig selv og sin hund.

Dog Handling: Den første dag begynder med en introduktion og nogle klasseværelset teori, hvor Gerard på en underholdende og humoristisk måde forklarer kursusets layout. Den første dag fokuserer primært på de filosofier og teorier, der er nødvendige for moderne hundetræning. Alle teknikker bliver forklaret og demonstreret af Gerard uden hunde. Han påpeger mange af de variationer i kropssignaler, som vi alle giver ud til vores hunde uden endog at anerkende dem, og giver en forklaring på mange forekommende forståelser, der kan opstå i ringen. “The feel good factor” er noget som Gerard forsøger svært at etablere inden for gruppen, før man starter træning. Han bruger lidt tid på at nedbryde det stress, der kan opstå, når man bringer 20 hunde sammen i en ring. Når vi har etableret denne gode følelse, begynder vi at arbejde på vores kommunikationsfærdigheder. Manglen på kommunikationsfærdigheder kombineret med stress og manglende håndtering er nok den væsentligste årsag til, hvorfor så mange hunde og deres handlere har en hård tid i ringen. På anden dagen begynder Gerard og klassen at koncentrere sig om alle de faktorer, der er nødvendige for at gøre dig og din hund mere konkurrencedygtig i ringen. Med Gerards omfattende erfaring som international dommer og professionelle handling forklarer og demonstrerer han effektive metoder, hvormed man kan skabe et godt førsteindtryk samt hvordan man kan bevæge sig med god attitude. Vi læres også teknikker, der er designet til at gøre vores håndtering mere økonomisk, når tiden er kort i ringen. Dagen sluttes af med en sammenfatning af hjemmeøvelser til dig og din hund, så du kan skabe et vindende hold.

Dog Management: Dette 4 timers foredrag giver Gerard dig opskriften på, hvordan du kan styrke forholdet imellem dig og din hund. Med sin fantastiske humoriske fortællerevne gennemgår Gerard den idelogi, som han arbejder ud fra, når han vil skabe et godt samarbejde med sine hunde. Dog Management handler om at udnytte den livsstil, som du allerede har og om at bemærke/udnytte alle tilgængelige øjeblikke, der forekommer flere gange hver dag inden for dit samspil med din hund. Det er disse øjeblikke og den unikke opskrift, der sikrer, at disse øjeblikke udvikler sig til din og dine hunde fordel over en periode. Så gør intet ekstra, bortset fra at ændre din adfærd, og nogle af interaktioner med din hund vil give dig store fordele i det lange løb!

Der tilbydes to hold, begynder og fortsætter:
Begynderhold: Alle kan være med – både helt nybegyndere og hundeejere med unge hunde og hvalpe (min. 6 måneder gammel) samt mere erfarne udstillere, der gerne vil have en topmotiveret hund i udstillingsringen, som ikke har trænet med Gerard før. Dette hold er også for dem som har trænet med Gerard før, som har fået ny hund.
Fortsætterhold: For at deltage på fortsætterholdet skal du og din hund have trænet med Gerald tidligere. Du skal kende til Gerard signaler og træningsmetoder. I løbet af weekenden bliver der arbejdet endnu mere med hundens præsentation i ringen.
Observatør: På begge hold er det muligt at deltage som observatør uden hund.

Praktisk information:

OBS: Tæver i løbetid er ikke tilladt på kurset og der gives ikke refusion af betaling. Du er velkommen til at komme uden hund, med en anden eller sælge din plads videre.

Kurset afholdes 21-22 april 2018.

Begynderholdet starter med Dog Management foredrag fra kl 13-15 og derefter Dog Handling fra kl 15-19 begge dage.

Fortsætterholdet starter med Dog Handling fra kl 9-13 og Dog Management fra kl 13-15 begge dage.

Sproget er engelsk – men der vil være hjælp til oversættelse og forståelse!

Kurset foregår ved Hagbards Hundehal, Tylstrupvej 29, Ravnstrup 9320 Hjallerup – enten udendørs eller i hallen – afhængig af vejret.

Kaffe/the, frugt og kage er inkluderet i prisen – frokost skal medbringes.

Pris for denne weekend er 1500 kr. med hund og 750 kr. uden hund.

 

Hagbards Hundecenter

v/ Marie Hagbard Jensen

Mobil: 29925017

Mail: marie@hagbardshundecenter.dk

Cvrnummer: 32503675

facebook_logo_tcm62-374951