Hagbards SHOW DOG Ringtræning

Opnå succes med positiv forstærkning

Hvad kan du lide at træne med din hund?

Hos Hagbard’s Hundecenter tilbyder vi forskellige former for hundetræning, så du har mulighed for at finde netop det, der har interesse for dig og din hund. Vi tilbyder SHOW DOG ringtræning, hvor du kan lære at udstille din hund som en rigtig show dog. Glæde og selvtillid er nøgleordene. Disse hold undervises af Marie Hagbard Jensen og du kan læse mere om Maries kvalifikationer her. Vores forskellige hold og trænings muligheder finder du herunder -der er mulighed for at tage på fysiske hold eller du kan vælge at følge et online forløb, hvor du kan træne, når du har tid og lyst. I vores 350 kvm store træningshal er der plads til alle – små som store.

Hagbards SHOW dog ringtræning

Let your dog be a SHOW dog!

Er du kørt træt i den traditionelle tilgang til ringtræning? Ønsker du mere glæde, fart og personlighed, når du udstiller din hund? På dette kursus ser vi både på den store helhed og de små detajler. Vi kombinere teorien for positiv træning med glæde og samarbejde i vores ringtræning. Udstilling skal være en LEG for hunden og for handleren.

Vores SHOW DOG hold er 4 -5 trænings gange, hvor vi træner :

  • Den stolte STÅ: Hvordan får vi hunden til at stå med udstråling og selvtillid?
  • Det svævende LØB: Kom rundt i ringen med en hund, der er flyvende
  • Den cool HANDLING: Med en COOL hund undgår du svære situationer.
  • Fra ringtræning til SHOW dog: Det handler om at få de små detaljer med.

Du får adgang til et online videoforedrag omkring grundlæggende trænings TEORI: Lær hvordan du bygger en træning op, som sørger for at din hund opnår succes – hver gang!

Træningen foregår indendørs i Hagbards Hundehal, Tylstrupvej 29, Ravnstrup 9320 Hjallerup – se Venligst skiltning, da der IKKE er indkørsel til hallen via nummer 29.

Underviser er Marie Hagbard Jensen, som har mangeårig udstillings erfaring og har deltaget på flere hunde handlingskurser og træningskurser. Du kan læse om marie kvalifikationer her: https://hagbardshunde.dk/om-os/

Se hvilken hold vi tilbyder på nuværende tidspunkt:

Hagbards Hundecenter

v/ Marie Hagbard Jensen

Mobil: 29925017

Mail: marie@hagbardshundecenter.dk

Cvrnummer: 32503675

facebook_logo_tcm62-374951