Hagbards PARTY ON lydighed – hundetræning til hverdag og fest

Opnå succes med positiv forstærkning

Fordi træning skal være en FEST for din hund og dig!

Hos Hagbard’s Hundecenter tilbyder vi forskellige former for hundetræning, så du har mulighed for at finde netop det, der har interesse for dig og din hund. Vi tilbyder PARTY ON hundetræning, hvor du kan lære at din hund glæde ved at træne og være sammen med dig. Glæde, sjov og selvtillid er nøgleordene. Disse hold undervises af Marie Hagbard Jensen og du kan læse mere om Maries kvalifikationer her. Vores hold og trænings muligheder finder du herunder. Der trænes enten ude eller inde i vores 350 kvm store træningshal er der plads til alle – små som store.

Hagbards PARTY ON lydighed

Let your dog have the power to train!

Er du kørt træt i den traditionelle tilgang til hundetræning? Ønsker du mere glæde, fart og personlighed, når du træner med hund? Vi kombinere teorien for positiv træning med glæde og samarbejde i vores hundetræning. Træning skal være en FEST for hunden og for hundeføreren. Alle kan være med til vores PARTY! Store og små – gamle og unge!

På vores PARTY ON lydigheds hold er det primære mål, at hjælpe dig med at blive den højeste værdi og største fokus for din hund! Vi træner klassiske øvelser som gå pænt i snor, sit, dæk, håndtering osv, men samtidig kombinere vi det med sjove øvelser, hvor du og din hund kan træne samarbejde og fokus uden at der er ambitioner om, at så skal din hund med at gå på en bestemt måde eller se ud på en bestemt måde osv. Vi lærer din hund at træne sammen med dig og at den træning er det bedste i verden. Når du og træningen er den højeste værdi, som din hund kan få, så kan du gå videre til træningsformer, som kræver mere træning indenfor bestemte rammer.der går træningen til en fest. Hovedformålet er at lære dig, som hundeejer, en basis form for kommunikation med din hund, hvilket kan bruges i jeres hverdagsliv eller i en evt videre hundetræning. Første gang vi mødes, vil vi tage en snak om, hvad de enkelte hunde har brug for og så vil vi tage udgangspunkt i dette i vores træning fremover.

Vi træner mandage kl 1800-1900 på følgende datoer: 16/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11, 20/11 og 27/11.

Der er max 4 hunde på holdet, således der er god tid til dig og din hund. Træningen foregår indendørs i Hagbards Hundehal, Tylstrupvej 29, Ravnstrup 9320 Hjallerup – se Venligst skiltning, da der IKKE er indkørsel til hallen via nummer 29. Der er ingen indkørsel ved nummer 29. Hvis du kommer fra Hjallerup, skal du køre forbi nummer 29 og dreje ved det røde skilt. Kommer du fra Tylstrup, skal du holde øje med det røde skilt på højre side, lige når du kommer ind i byen. Underviser er Marie Hagbard Jensen, som har mangeårig udstillings erfaring og har deltaget på flere hunde handlingskurser og træningskurser. Du kan læse om Maries kvalifikationer her: https://hagbardshunde.dk/om-os/

Hagbards Hunde

v/ Marie Hagbard Jensen

Snørholtvej 37, 9340 Asaa

Mobil: 29925017

Mail: marie@hagbardshundecenter.dk

facebook_logo_tcm62-374951