Træn din hund til at blive en Show Dog!

Er du kørt træt i den traditionelle tilgang til ringtræning? Ønsker du mere glæde, fart og personlighed, når du udstiller din hund? På dette kursus ser vi både på den store helhed og de små detajler. Vi kombinere teorien for positiv træning med glæde og samarbejde i vores ringtræning. Udstilling skal være en LEG for hunden og for handleren.
Dette online SHOW DOG kursus er bygget op med både tekst og tilhørende videoer, således at du har mulighed at se, hvordan det ser ud, når det foregår i virkeligheden. Kurset er opbygget i følgende 4 trin:

  • Grundlæggende træningsTEORI: Lær hvordan du bygger en træning op, som sørger for at din hund opnår succes – hver gang!
  • Den stolte STÅ: Hvordan får vi hunden til at stå med udstråling og selvtillid?
  • Det svævende LØB: Kom rundt i ringen med en hund, der er flyvende
  • Den cool HANDLING: Med en COOL hund undgår du svære situationer i ringen.

Herunder kan du se lidt sjove fraklip fra nogle af undervisningsvideoerne:

Underviser/skaber af kurset er Marie Hagbard jensen, som har mangeårig udstillings erfaring og har deltaget på flere hunde handlingskurser og træningskurser. Udover dette er Marie også uddannet hundemassør og har flere kurser i vet. fysioterapi. Du kan læse om marie kvalifikationer her: http://www.hagbardshundecenter.dk/om-os/

 

Du får adgang til et 40 minutters online teori foredrag samt i alt 17 træningsvideoer, der viser dig, hvordan du lærer din hund at nyde livet som en Show Dog.

 

For at give dig en ekstra hjælp, har du mulighed for at deltage i den lukkede Facebook gruppe Online SHOW DOG. I gruppen har du mulighed for at stille spørgsmål og lægge videoer op. HUSK ingen spørgsmål er for dumme! Hellere spørge end at stå med problemer. Jeg tjekker gruppen et par gange om ugen og kommer gerne med kommentar/hjælp til jeres træning.

 

Du får FULD adgang til alle trin med det samme du køber. Du har adgang til kurset i 6 måneder, så du har god tid til at træne din hund. Der er ingen begrænsning på adgang til Facebook gruppen.

Brug dette direkte link for at købe dig adgang til dette online SHOW DOG ringtræning

Hagbards Hunde

v/ Marie Hagbard Jensen

Snørholtvej 37, 9340 Asaa

Mobil: 29925017

Mail: marie@hagbardshundecenter.dk

facebook_logo_tcm62-374951