Klinik for fysioterapi og massage

Hvordan kan jeg hjælpe din hund?

Hos Hagbard’s Hundecenter tilbyder jeg, Marie Hagbard Jensen, individuelle behandlinger, der tilrettelægges ud fra din hunds alder, aktivitetsniveau, race og sygdomsbaggrund. Behandlingerne henvender sig både til raske aktive hunde, hvor vi arbejder med forebyggelse, styrke og smidighed, og til hunde med skader, hvor jeg tilbyder individuel tilrettelagt træningsprogram med fysioterapeutiske øvelser, massage, streching og brug af vandløbebåndet. Alle behandlinger tilrettelægges ud fra mit erfaringsmæssige og uddannelses grundlag som Dipl. Hundemassør med deltagelse i flere kurser i Veterinær fysioterapi, kursus i sygdomme i bevægapparatet og diverese hundetræningskurser. Dette sikre at din hund får den optimale behandling i klinikken. Du kan læse mere om mine kvalifikationer her. Online tidsbestilling muligt nederst på denne side.

Behandlingsteknikker i klinkken

Massage til din hund

Ganske som mennesker kan hunde få spændinger i kroppen. Spændingerne opstår ofte i dagligdagen og ubehandlet kan disse udvikle sig til større problemer i hundens bevægeapparat. Ved massage kan problemer opdages i tide, således udvikling hindres. Massage har effekt på hele hunden: øget blodcirkulation, øget lymfecirkulation, øget elasticitet i muskler og sener, øget stofskifte i hud og stress hæmmende. Kort sagt behandler massage hele hunden! Massage kan foregå hjemme hos dig eller hos os i klinikken. Det er vigtigt at behandling foregår et sted, hvor der er ro og hvor hunden er tryg således at, der skabes optimal mulighed for, at hunden kan være afslappet.

Fysioterapi

Hagbard´s Hundecenter tilbyder fysioterapi og genoptræning til din hund. Formålet med fysioterapi er at genoprette og bevare hundens mobilitet, muskel og led funktion, balance og ydeevne. Vi tilbyder følgende indenfor fysioterapi: Terapeutiske øvelser (fitness bold, cavalitti og perceptionsbane), manuelle teknikker (mobilisering, massage og strechning), Kulde/varmeterapi samt Råd og vejledning til hundeejer, opdrætter og hvalpekøbere om udstyr, miljø og adfærd. Vi laver træningsprogrammer, som kan bruges til hjemmetræning

Water Walker

Vi har har siden 2010 kunne tilbyde det nyeste indenfor hydroterapi til hunde, nemlig Water Walker – vandløbebånd. Water Walkeren giver et sikkert miljø for tidlig indførelse af genoptræning efter operation. Vandet støtter hunden og øger krops bevidstheden, hvilket træner hunden til at gå korrekt. Ved at variere dybden af vand, kan vi gøre vilkårene lettere/hårdere for hunden samt målrette træning af specifikke led eller muskelgrupper. Træning i Water walker efter operation kan opstartes når stingene er fjernet og operationssåret er helet / lukket – ca. 14 dage efter operationen.  Træning i Water Walker egner sig desuden til: Vægttab, gigtplaget hunde, dysplasi plaget hunde og Konditionstræning til konkurrencehunden.

PRAKTISK INFORMATION OMKRING BEHANDLING I KLINIKKEN

Første gang jeg møder din hund, laver jeg en journal, hvori der blandt andet står hundens alder, aktivitetsniveau, tidligere/nuværende skader og eventuel medicin forbrug. Efter journaloptagelse vil jeg kigge på hundens bevægelser for at se, om din hund har nogle asymmetrier i bevægeapparatet. Derefter mærker jeg hunden igennem for at lokalisere evt. områder med spændinger. Den første gang afsluttes med en let behandling. De efterfølgende behandlinger tilrettelægges efter din hunds behov og kan være en kombination af fysioterapi, massage og/eller waterwalker. Du kan bestille tid online nederst på denne side.

Før hver behandling er det vigtigt, at:

 • Din hund er luftet
 • Din hund ikke har spist 2 timer inden
 • Din hund ikke har været hård fysisk aktiv
 • Din hund har en ren og velplejet pels

Efter hver behandling er det vigtigt, at:

 • Din hund får mulighed for at lufte sig
 • Din hund får mulighed for at få lidt vand
 • Din hund får mulighed for hvile
 • Du er opmærksom på, hvordan din hund bevæger sig.

Medbring til hver behandling:

 • Godbidder og håndklæde
 • Snor/line og halsbånd (ikke sele)

Klinik for fysioterapi – Priser og åbningstider

Første Konsultation:

Journal optagelse, gennemgang af hunden, bevægelses analyse, tilrettelæggelse af behandlingsforløb og let behandling/water walker (ca. 60-90 min): 400 kr.

Efterfølgende behandlinger:

Individuelt tilretteagt efter hundens behov (altid kombination af eks. fysioterapi, massage, vandløbebånd, udstrækning)

 • Varighed 30 min.: 250 kr.

 • Varighed 45 min.: 300 kr.

 • Varighed 60 min.: 400 kr.

Der er ÅBEN efter aftale på alle hverdage.

Klippekort Water Walker / Vandløbebånd til hunde:

Første gang vil altid foregå som en almindelig konsultation (pris 400 kr), hvor der optages journal på hunden og ejer får råd/vejledning til et supplerende hjemmetrænings program. Efterfølgende vil der afsættes 30 min pr. klip. Klippekort kan KUN bruges til træning i vores vandløbebånd til hunde – ved behov for massage, fysiologiske øvelser, tilrettelse af hjemmetræningsplan, osv betales der efter tidsforbrug (se ovenstående priser). Klippekort er personlige og kan ikke overdrages til andre. Har du flere hunde kan de træne på samme klippekort – det kræver dog hver hund har gennemgået en konsultation først. Klippekort har en gyldighed på 1 år fra købsdato.

 • Klippekort 5 gange: 925 kr.

 • Klippekort 10 gange.: 1750 kr.

 • Klippekort 15 gange.: 2475 kr.

Bestil tid til din hund i klinikken

Loading...

Hagbards Hundecenter

v/ Marie Hagbard Jensen

Mobil: 29925017

Mail: marie@hagbardshundecenter.dk

Cvrnummer: 32503675

facebook_logo_tcm62-374951