Hagbards Hundetræning – Opnå succes med positiv forstærkning

Hvad kan du lide at træne med din hund?

Hos Hagbard’s Hundecenter tilbyder vi forskellige former for hundetræning, så du har mulighed for at finde netop det, der har interesse for dig og din hund. Vi tilbyder SHOW DOG ringtræning, hvor du kan lære at udstille din hund som en rigtig show dog. Glæde og selvtillid er nøgleordene. Du har også mulighed for at komme på kursus i hundemassage eller doggie crossfitnes – her kan du lære, hvordan du holder din hund sund og glad. Disse hold undervises af Marie Hagbard Jensen og du kan læse mere om Maries kvalifikationer her. Vores forskellige hold og trænings muligheder finder du herunder -der er mulighed for at tage på fysiske hold eller du kan vælge at følge et online forløb, hvor du kan træne, når du har tid og lyst. I vores 350 kvm store træningshal er der plads til alle – små som store. Her kan du træne lige det du og din hund har lyst til, da du har mulighed for at leje hallen på timebasis, dagsbasis eller en hel weekend til lige det kursus, som du ønsker at afholde. Du kan læse mere om hallen og leje heraf på denne side om halleje.

Hagbards SHOW dog ringtræning

Let your dog be a SHOW dog! Er du kørt træt i den traditionelle tilgang til ringtræning? Ønsker du mere glæde, fart og personlighed, når du udstiller din hund? På dette kursus ser vi både på den store helhed og de små detajler. Vi kombinere teorien for positiv træning med glæde og samarbejde i vores ringtræning. Udstilling skal være en LEG for hunden og for handleren.

Hagbards Doggie CrossFit

Let your dog have the power to live! Vil du lære at træne din hunds balance, kropskontrol og muskler? Vi tilbyder Doggie CrossFit hold, hvor vi træner de 4 fokus område indenfor hundefitness:

  • Balance – herunder nervesystemet,
  • Styrke – herunder muskler,
  • Udholdenhed – herunder kroppens energi
  • Fleksibitet – herunder led.

Hagbards ONLINE SHOW DOG ringtræning

Dette online SHOW DOG kursus er bygget op med både tekst og tilhørende videoer, således at du har mulighed at se, hvordan det ser ud, når det foregår i virkeligheden. Kurset er opbygget i følgende 4 trin:

  • Grundlæggende træningsTEORI: Lær hvordan du bygger en træning op, som sørger for at din hund opnår succes – hver gang!
  • Den stolte STÅ: Hvordan får vi hunden til at stå med udstråling og selvtillid?
  • Det svævende LØB: Kom rundt i ringen med en hund, der er flyvende
  • Den cool HANDLING: Med en COOL hund undgår du svære situationer i ringen.

Hagbards Hundecenter

v/ Marie Hagbard Jensen

Mobil: 29925017

Mail: marie@hagbardshundecenter.dk

Cvrnummer: 32503675

facebook_logo_tcm62-374951