Communicare – at gøre sammen!

Fordi det skal være enkelt og fremfor alt sjovt at træne sammen med din hund!

Under nøgleordene sammenspil, tillid og tydelig kommunikation har Instruktør Pia Eklund udviklet konceptet Communicare. Konceptet tager udgangspunkt i at udvikle fire forskellige nøglesignaler, som der drages nytte af både i hverdagen og i forskellige indlæringssituationer. Pia arbejder med positiv adfærdsforstrækning som en del af kommunikationen og grundlaget for hurtigere ordforståelse og indlæring. Jo mere konkurrence interesseret man er, jo tydeligere kommunikation bør man have. Kommunikation imellem hund og hundefører er grundlaget i en hver form for hundetræning og konkurrence.

Pia Eklund – en mester i individuelle kreative løsninger

Pia Eklunds aktive hundeliv startede med agility i 1995 og hun har derfra arbejdet sig videre til andre former for hundesport. Gennem årene har Pia primært været aktiv med sine hunde som redningshunde, patruljehunde samt konkurreret i lydighed, søg og spor. Hun har også trænet hyrdning, udstilling, agility, IPO og svensk skydd.

Hunden som individ er Pia største inspirationskilde. Den udforder til at finde individuelle innovative løsninger for at få den ønskede adfærd frem eller at overkomme en eventuel uønsket adfærd.Uanset delresultater, er dette ekstremt inspirerende og udviklende. Sjælen er lykkefølelsen så stor, som når man får et gennembrud i sin træning.

Pias vigtigste værdier i hundetræning bygger på sammenspil, kommunikation, tillid og ikke mindst følelsen af nærvær. Når alt dette går op i en højere enhed, så bliver det magisk at træne med sin hund!

Pia Eklund er:

  • Uddannet instruktør i Svensk Brugshundeklub
  • Patruljehundeinstruktør
  • Reddingshundefører
  • Certificeret SNWK instruktør
  • Autoriseret SNWK Duftprøvedommer
  • Indehaver af virksomheden www.hundtoken.com

Communicare – en weekend på hundens præmisser!

Let the magic happen!

På weekend kurset Communicare tager Pia Eklund udgangspunkt i at hundeføren lærer sin hund fire forskellige nøglesignaler, som der drages nytte af både i hverdagen og i forskellige indlæringssituationer. Pia arbejder med positiv adfærdsforstrækning som en del af kommunikationen og grundlaget for hurtigere ordforståelse og indlæring. Pia varierer teori og praktiske øvelser for at udvikle sammenhold og samarbejde på samme tid som kommunikationen imellem hund og hundefører forfines.

Der kræves ingen forudgående erfaring – alle kan være med! Hvalpe, unghunde og voksne hunde er velkommen uanset, hvilken hundesport man træner, da Communicare kan bruges som en grundlag for alle indlæringssituationer.

Kurset afholdes fredag den 16/3, lørdag den 17/3 og søndag den 18/3.

Tidsplan for weekenden er:

Fredag den 16/3 er der fælles teoriforedrag fra kl 18-21.

Lørdag den 17/3: Praktisk træning Begynderhold kl 9-13 og Fortsætterhold kl 1330-1730

Søndag den 18/3: Praktisk træning Begynderhold kl 8-12 og Fortsætterhold kl 1230-1630

Sproget er svensk blandet med lidt engelsk – der vil være hjælp til oversættelse og forståelse!

Kurset foregår ved Hagbards Hundehal, Tylstrupvej 29, Ravnstrup 9320 Hjallerup – enten udendørs eller i hallen – afhængig af vejret.

Kaffe/the, frugt og eftermiddagskage er inkluderet i prisen – frokost skal medbringes.

Max 8 deltagere med hund og 4 observatører uden hund pr hold

Pris for denne weekend er 1500 kr. med hund og 750 kr. uden hund.

 

Hagbards Hundecenter

v/ Marie Hagbard Jensen

Mobil: 29925017

Mail: marie@hagbardshundecenter.dk

Cvrnummer: 32503675

facebook_logo_tcm62-374951