Hagbards Doggie CrossFit

Opnå succes med positiv forstærkning

Hvad kan du lide at træne med din hund?

Hos Hagbard’s Hundecenter tilbyder vi forskellige former for hundetræning, så du har mulighed for at finde netop det, der har interesse for dig og din hund. Vi tilbyder SHOW DOG ringtræning, hvor du kan lære at udstille din hund som en rigtig show dog. Glæde og selvtillid er nøgleordene. Du har også mulighed for at komme på kursus i hundemassage eller doggie crossfitnes – her kan du lære, hvordan du holder din hund sund og glad. Disse hold undervises af Marie Hagbard Jensen og du kan læse mere om Maries kvalifikationer her. Vores forskellige hold og trænings muligheder finder du herunder -der er mulighed for at tage på fysiske hold eller du kan vælge at følge et online forløb, hvor du kan træne, når du har tid og lyst. I vores 350 kvm store træningshal er der plads til alle – små som store. Her kan du træne lige det du og din hund har lyst til, da du har mulighed for at leje hallen på timebasis, dagsbasis eller en hel weekend til lige det kursus, som du ønsker at afholde. Du kan læse mere om hallen og leje heraf på denne side om halleje.

Hagbards Doggie CrossFit

Let your dog have the power to live!

Vil du lære at træne din hunds balance, kropskontrol og muskler? Vi tilbyder Doggie CrossFit hold, hvor vi træner de 4 fokus område indenfor hundefitness:

  • Balance – herunder nervesystemet,
  • Styrke – herunder muskler,
  • Udholdenhed – herunder kroppens energi
  • Fleksibitet – herunder led.

Hver træningsgang vil være bygget op som cirkel træning: Vi starter med en kort fælles opvarmning af hundene, hvorefter der vil være rotation imellem 6 forskellige øvelser, der vil træne hele din hund krop.

Du og din hund behøver ingen forudgående kvalifikationer eller fysisk form, da øvelserne kan tilpasses individuelle behov og niveau.

Træningen foregår indendørs i Hagbards Hundehal, Tylstrupvej 29, Ravnstrup 9320 Hjallerup – se Venligst skiltning, da der IKKE er indkørsel til hallen via nummer 29.

Underviser er Marie Hagbard Jensen, som er uddannet hundemassør og har gemmengået flere kurser i veterinær fysioterapi. Du kan læse om Maries kvalifikationer her: https://hagbardshunde.dk/om-os/

Tilmelding til hold herunder:

Hagbards Hundecenter

v/ Marie Hagbard Jensen

Mobil: 29925017

Mail: marie@hagbardshundecenter.dk

Cvrnummer: 32503675

facebook_logo_tcm62-374951